Terug naar de site van VISSERVICE Bericht schrijven

Welkom in het Visservice gastenboek.

Bericht 143 t/m 147 van 147
Naam Cees van de Sande
Woonplaats Vessem
Land Nederland
Datum 27-11-2016 11:58:23

Dit bericht schrijf ik voor Cees;.
Door lichaamelijke problemen heb ik moeten besluiten om van visvakanties in de toekomst af te zien. Ik heb 10 geweldige vakantiejaren met Visservice mee gemaakt en ik wil iedereen die ik heb ontmoet in deze periode hartelijk danken voor hun gezelligheid en nog vele mooie vangsten toewensen. Ook Reier,Sjoerd, Anthony,Dick en Ron...dank voor jullie hulp!!!
Tight lines!!!!! Cees Hut

Naam Hennie Nieuwenhuis
Woonplaats Nieuwegein
Land Nederland
Datum 02-10-2016 16:55:42

Hallo Reier Gisteren thuis gekomen van een avontuurlijke week boknjafjorden ondanks veel wind en regen toch nog kunnen vissen en we hebben daar bij ook nog redelijk gevangen waar onder haai en mooie lengen en meer soorten en zo als altijd het ontbrak ons aan niets, zelfs goede muziek, lekker eten en drinken dus toch zo als een visvakantie moet zijn, een gezellige groep waaronder Gert, Michael,, Piet Kees Bert, Reier en laatste dag voor ons vertrek, Dick ook nog. Mannen bedankt voor de sfeer en gezelligheid, waaronder het kaarten en de avond in het restaurant, nogmaals dank voor alles en misschien tot een volgende keer groeten Hennie.

Naam Ruud Romijn
Woonplaats Hansweert, Zeeland
Land Nederland
Datum 02-07-2016 15:14:15

Net thuisgekomen uit Langeland, Denemarken moet ik toch wat schrijven, want wij hebben een fantastische week gehad. Visservice*** heeft zijn naam wel eer gedaan, perfect geregeld alles! Redelijke accommodatie, heerlijk gegeten, goede visboten en een eigen visgids. Wat wil je nog meer? Nou veel vis vangen natuurlijk, daar kwamen wij voor! Helaas daar kon Reier nou net niet voor zorgen, dat moesten wij zelf doen. De gul wilde deze week niet meewerken aan ons geluk, we hadden er in totaal maar twee en die werden gelukkig door mij gevangen. Verder wel wat platvis en geep gevangen, gelukkig op de laatste dag zelfs heel veel en behoorlijk grote schollen en scharren naar boven gehaald. Volgende keer gaanwe voor de gul. Reier en Ad nogmaals bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens.
VISSERVICE*** All-IN service jullie doen je naam eer aan! Houden zo, perfect!!!!

Naam Hennie Nieuwenhuis
Woonplaats Nieuwegein
Datum 14-06-2016 20:52:29

Alweer 3 dagen thuis van mijn 2 weken Visvakantie in Vevang 28 mei tot 11 juni.Dit was de vierde keer om mee te maken en net als de vorige keren was het weer geweldig.Vele soorten vissen gevangen,2 keer de oceaan op geweest,het weer was ons ook goedgezind,we hadden ook een hele gezellige en leuke groep,het eten was ook weer helemaal TOP zoals Reier ons elke dag maar weer een 3 gangen diner serveerde en dat alles onder toeziend oog van de man die alle commissie`s beheerd en leid, Dick, op zeer neutrale wijze.Wat hebben we genoten en plezier gehad.Mannen super bedankt.

Naam Jan van Wijk
Woonplaats Waspik
Land Nederland
Datum 14-06-2016 13:01:54

Van 4 - 11 juni mocht ik weer genieten van "mijn visvakantie" in Vevang, en dat al voor de 4e keer. Opnieuw had ik een heerlijke week met een gezellige groep. De samenstelling van de groep is ieder jaar een verrassing, maar het aantal oude bekenden wordt steeds groter als je vaker gaat. Dat veel gasten terug blijven komen zegt genoeg over deze all-in visreis. De prima organisatie en verzorging door Reier en Dick, de prachtige omgeving en niet te vergeten de mooie vangsten maken het een week om al direct weer uit te zien naar de volgende keer. Het weer was ons gunstig gezind, zodat we alle dagen konden vissen. Fantastisch!!!!

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende