Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


De Boknafjorden
                                  De Beste Lengenstek van Noorwegen!!!                                         In het Zuidwesten van Noorwegen vlakbij de havenstad Stavanger ligt het eiland Rennesoy.

Op dit eiland, in het plaatsje Osthusvik kan Visservice u een uitstekende uitvalsbasis verzorgen om in het, inmiddels beroemde Boknafjord, te vissen. Wij kunnen u riante appartementen aanbieden met 2 persoons kamers en super Noorse (Hastens) bedden die u nodig heeft na een dag geweldig vissen. De bootjes liggen in de haven voor de deur op u te wachten en wij staan u de gehele dag bij om u naar de beste stekken te brengen en tips te geven over het vissen daar.

Waar vissen we daar op?

Grote kanjers van kabeljauwen zal u er vast wel vangen tijdens uw verblijf maar wel minder dan hoger in Noorwegen. De Boknaforden staan vooral bekend om de grote aantallen (kanjer)Lengen, veel platvissen waaronder gericht op Tarbot, mooie schollen en Stekelroggen vissen goed te doen is, monsters van Pollakken, flinke koolvissen en eigenlijk alle verdere soorten. Alle stekken zijn dichtbij het huis en makkelijk te bereiken. De beroemde Schollenplaat is maar 10 minuten varen en daar liggen in de herfst de grote stekelroggen "zijdelings op u te wachten." In de herfst zit het fjord vol met makrelen die wij dan weer als aas gebruiken voor de lengen. Doornhaaien ( tot 120 cm) in overvloed maar na een paar van die "hapgrage bijters" te hebben gevangen is het al gauw mooi geweest. Veel soorten in het fjord te vangen en wij hebben er, in de loop van 20 jaar, 41 soorten weten te vangen. Mooie stek en alles makkelijk bereikbaar.


Uw verblijf tijdens uw visvakantie.

Wanneer?

De beste periode om hier te vissen is hoofdzakelijk de vroege herfst. Het weer is dan nog goed te doen (vergelijkbaar met Nederland) en de meeste soorten zijn dan aanwezig. September en oktober is de toptijd. Daarna is de kans op minder weer steeds groter en de dagen korter maar ja........we hebben het wel over Noorwegen!!!!!

Ook naar deze bestemming is alles inclusief en Visservice regelt alle verder zaken zoals brandstof, boodschappen en diner voor u. Ook hier weer....alcoholische consumpties en huur van hengelsportmateriaal zijn niet in de prijs inbegrepen. Bij uw verblijf is wel een restaurant aanwezig voor een borrel s,avonds maar het dagelijkse 3 gangen-diner verzorgen wij zelf. Het is zelfs mogelijk om bij echt slecht weer vanaf de kant overdekt te vissen.......dat kan alleen maar hier!!!

PS;

Alhoewel vliegen de makkelijkste manier is om er te komen ( vertrek Schiphol om 10.00 uur en om 14.00 uur zit u in uw bootje te vissen) kan men er ook voor kiezen met eigen vervoer te komen. U bent binnen 24 uur op de plaats van bestemming indien u de juiste overtocht boekt naar Stavanger. Bel ons hierover voor de juiste informatie. Uiteraard is de prijs voor een week dan goedkoper.)

* Kijk onder de knop Beschikbare plaatsen naar de mogelijkheden.


Samengevat; een heerlijk stek om te vissen met veel soorten, makkelijk bereikbaar (binnen 3 uur van Amsterdam), uitstekende verzorging, en alle tijd om te vissen zonder zorgen over wat dan ook.    Wie wil dit nou niet?!!!


Kaart
Opbellen
E-mail