Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

                 

   

                                Denemarken

De meest bekende bruggen van Denemarken bij Middelfart.


Bij menig sportvisser in Nederland klinken namen als; *de Lille Belt, de *Store Belt, *Middelfart, *Ebeltoft en *Strib bekend in de oren. Dit zijn de stekken waar al veel over is geschreven en waar heel veel vissers uit ons land naartoe zijn geweest. Voor de beginnende buitenlandse hengelsportervaring is dit wel het “beloofde land”. De laatste 2 jaar staat het gebied ten zuidoosten van Kopenhagen zeer in de belangstelling en ook het (schier)eiland *Langeland is een aanrader. Het team van VISSERVICE vist al 25 jaar in Denemarken en wij zijn bekend met deze plaatsen en hoe er zo succesvol mogelijk te vissen in alle jaargetijden. Om dat te kunnen doen heeft u een aantal zaken nodig zoals; * goede huisvesting dicht bij de visstek, *kennis van de plaatselijke visstekken en methodes om deze te vangen, en een *goede boot(en) voorzien van de nodige apparatuur.


Net als in Nederland heeft het weinig zin zomaar naar Denemarken te trekken , uw hengel uit te gooien en dan maar hopen op een kanjer. Ook daar is een visgids van grote waarde en samen met hem kunt u uw visvakantie tot een succes maken. Wij raden iedere hengelsporter, die daar voor het eerst gaat vissen, om van ons georganiseerd aanbod voor deze specifieke vakanties gebruik te maken. Ook voor degenen die geen zin of tijd hebben om zelf alles te regelen zijn bij ons aan het juiste adres. Visservice biedt All-in visvakanties aan en u hoeft alleen maar te gaan genieten van een onbezorgde vakantie.

De beste periode om in Denemarken te vissen is vanaf eind april tot begin oktober. Onder de knop boekingen vindt u daarom geen vaste weken maar kunt u zelf, in overleg met ons en uw visvrienden, uw datum voor een visvakantie, wensen en kosten bespreken en vastleggen.

In de praktijk: Indien u serieuze interesse hebt in een weekje Denemarken kunt u met Visservice contact opnemen. Dit kan via E-mail of telefonisch. Deze reizen zijn pas goed te organiseren als u met minimaal 3 of liever 4 personen bent zodat de kosten ook zo laag mogelijk kunnen blijven.

 

● Speciale arrangementen voor de jacht op “de vis van de 1000 worpen” de zeeforel langs de prachtige kusten van Langeland en Funen.

 De kustlijn van Langeland

De 8 daagse reizen naar Denemarken zijn in principe van zaterdag tot en met zaterdag, maar uiteraard zijn andere dagen ook mogelijk. U krijgt van VISSERVICE  tijdens dit gesprek alle informatie en verdere tips die u nodig heeft. 
De reizen zijn inclusief; indien gewenst retoursvervoer, ontbijt, lunch en diner, compleet uitgeruste visboot(en), verblijf op een superlocatie, Deense visvergunningen, brandstof voor de boten, persoonlijke begeleiding en de benodigde aassoorten.
Gedurende deze week vissen wij uiteraard met u mee en wijzen wij u de beste stekken en geven daar waar nodig informatie over de succesvolste vismethoden. Exclusief; *Alcoholische dranken en, indien gewenst, aanschaf hengelsportmaterialen.
 

Deze locaties zijn ook zeer geschikt voor o.a.; bedrijfsuitjes, familievakanties, visvakanties zonder lang heen en terugreizen, "long weekend"visserij, zeevissen voor de beginnende sportvisser, speciale zeeforelvakanties, tarbot/schol specials, Kabeljauw vissen op de Langelandse Belt.

*                                                                                                         

Onze vaste visgids op Langeland Leonard Muijs.

* Bij Visservice is deze gids inclusief bij uw visvakantie naar Langeland inbegrepen!!!


* U kunt deze gids ook zelf bespreken indien u op eigen gelegenheid naar Langeland gaat.


  

Kaart
Opbellen
E-mail