Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

Ons bedrijf

 Het team van Visservice int. 

Onderstaande mannen staan klaar om u 24/7 te begeleiden en met u de beste stekken te bevissen. Alle gidsen zijn Nederlandstalig (alhoewel je bij Anthony even moet wennen aan dat Brabantse taaltje. Hahaha.)
 visgids en eigenaar Visservice Chris de Vries


 

 visgids Olaf

Reier ,...Visgids en culinaire ondersteuning

Visgids Dick 

Dick de Rooij ....visgids 2017


 
Visgids AnthonyWij zorgen dat het u aan niets ontbreekt en varen u naar de gewenste stekken. Wij geven tips betreft de beste methodes (volgens ons) om mooie vissen te vangen. Wij hopen u te zien in Vevang of in de Boknafjorden!!!!!

Visgidsteam.

                                                       


WAARIN VERSCHILT VISSERVICE T.O.V. ANDERE REISBUREAUS ?


In Nederland zijn een groot aantal reisbureaus die zich richten op visreizen naar het buitenland, waaronder Denemarken en Noorwegen. U kunt via deze organisaties een huis en mogelijk een boot huren ……maar daar houdt het vaak dan wel mee op. U zult zelf voor de nodige kennis ter plaatse moeten zorgen door eventueel een visgids in te huren, vervoer te regelen, eten en drinken te verzorgen, hengelsportmaterialen aan te schaffen of huren, eventueel voor boten, brandstof, een fishfinder en het benodigde aas e.d. moeten zorgen. Bij Visservice zijn al deze zaken verzorgd .Visservice heeft 2 unieke locatie’s waar u gebruik van kunt maken. In het voorjaar (eind april, mei en juni) kunnen wij u onze locatie Vevang aanbieden (ter hoogte van Hitra). In de herfst gaan we vaak naar de Boknafjorden ter hoogte van Stavanger.

VISSERVICE regelt alles en ons motto is "U hoeft alleen maar in te stappen!"
In overleg met u stellen wij een ideale en unieke visvakantie samen. 
De visreis is dan inclusief, vliegticket, transfer, accommodatie op onze toplocatie, al het eten en drinken; dagelijks ontbijt, lunch en diner (met dieetwensen wordt rekening gehouden), diverse verkrijgbare soorten aas, volledig uitgeruste boten inclusief brandstof met o.a.: Fishfinder/GPS, dieptemeter, waterkaarten, persoonlijke begeleiding en kennis van de beste visstekken ter plaatse. 
                  Exclusief; * verhuur of aanschaf van diverse hengelsport materialen (indien gewenst), * alcoholische dranken. Ons All-in concept m.b.t onze locatie Boknafjorden is zeer geschikt voor kleine groepjes vis-vrienden, individuele hengelsporters, vissers met een gebrek aan (meer) tijd i.v.m drukke werkzaamheden, vissers in het bezit van een wat gevorderde leeftijd, familie vis-week en hengelsporters die selectief op soorten willen vissen b.v. Tarbot en grote Roggen, schollen enz.. De locatie Vevang vraagt wat meer van de deelnemers. Meer/langer reizen, is ook iets duurder, maar daar tegenover....een berg grote vissen!! waaronder grote Kabeljauw en Heilbot.

Er staat niet voor niets service in onze naam!

VISSERVICE beschikt ter plaatse over diverse visboten ( 5 en 6 meter) met resp.;  25 , 30, 50 en 75 pk buitenboordmotoren die zijn voorzien van alle veiligheidsmaterialen en complete visuitrusting en nog veel meer. Deze boten liggen voor de deur in de haven en staan de gehele week tot uw beschikking.

 


 

                                  

 

 

  

 

Kaart
Opbellen
E-mail