Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

Vevang  

 ……

  

DE VISVAKANTIE NAAR NOORWEGEN MET VISSERVICE


De Storeseifjordbrua in de Atlanticroad!!


Plaatsen zoals Hitra en Trondheim spreken menige visser tot de verbeelding en zijn bekend om hun grote visrijkdom in de omringende wateren.

Ook de naam VEVANG (spreek uit als Wewang) gaat daartoe  behoren. Verscholen en gelegen in de luwte van de Atlantic road en de vele eilanden die deze weg met elkaar verbindt in de buurt van Hitra ligt onze noordelijke super visbestemming Vevang.!!! Direct aan het visrijke fjord gelegen en op een steenworp afstand naar de Atlantische oceaan vindt u een waar Eldorado voor de sportvisser. Door de gunstige ligging kunt u (bijna) altijd vissen en de bekende en gehate verwaaidagen zijn op onze bestemming niet van toepassing ….. dat is wel zo gewenst na al dat reizen en de kosten die men daarvoor maakt. In het fjord zelf kennen wij de beste plekken voor grote koolvissen en pollakken, schelvis, kabeljauw, zeewolf, mooie platvissen waaronder heilbot en nog vele andere soorten. Het fjord loopt van Vevang tot aan Kristiansund en is ongeveer 50 km lang en heeft prachtige stekken om onder alle weersomstandigheden te kunnen vissen. Met mooi weer gaan we de Atlantic op en daar vindt u de kabeljauwen (dat zijn geen gullen meer) van ongekende afmeting en in een hoeveelheid die bijna niet te bevatten is.

                     Vevang…….the place to be!!!!! 


Bekijk deze Visservice locatie en onze boten vanuit de lucht met een Drone.

 
Ook in het Sandøyfjord zelf vlak voor de haven zwemmen deze kanjers rond en soms nog meer in aantal dan buiten op zee. 

U verblijft in een prachtig nieuw verblijf van alle gemakken voorzien op nog geen 100 meter van het haventje en kunt beschikken over compleet uitgeruste visboten. Deze bestemming is ook All-inclusive en wij begeleiden onze gasten de gehele week vanaf het vliegveld tot….weer terug op het vliegveld na een week schitterend te hebben gevist.

Hoe ziet de week eruit?

*Indien tijdig geboekt;

Op de reisdag (vrijdag) naar Vevang vertrekt u in de ochtend van Schiphol richting Oslo en/of Kopenhagen en na een uurtje voor een kop koffie vliegt u verder naar Kristiansund of Molde. Daar halen wij u op. Daarna "heffen wij het glas" en gaat uw visvakantie van start. Visservice verzorgt uw boekingen voor deze vlucht met de SAS of KLM. Het enige wat niet in de prijs is meegenomen zijn o,a *sterke / alcoholische dranken , zelf mee te nemen vanaf Schiphol en *de huur (indien gewenst) van hengels en eventueel aan te schaffen (kleine) hengelsportmaterialen.

Groepsgrootte; tot maximaal 8 personen want wij willen er geen massaal gebeuren van maken en juist de individuele aandacht maakt dit concept van Visservice uniek. U maakt dus altijd deel uit van een groepje mede-sportvissers en is daarom ideaal voor vissers die alleen of uit kleine vriendengroepen bestaan. Ook om iets anders te kunnen doen dan vissen (wat niet veel voorkomt) zijn er vele mogelijkheden direct in de omgeving van uw verblijf zoals een groot wandelgebied/natuurreservaat. Op wat grotere afstand vele toeristische attracties met o.a. bezoek aan het Geirangerfjord of de Trollstigen. Ook de steden Kristiansund en Molde zijn zeker een bezoekje waard.


Op de pagina' beschikbare plaatsen' kunt u de data vinden waarin wij deze reizen aanbieden.

Samengevat heeft deze bestemming heel veel te bieden en kunt u daar op een zeer comfortabele wijze van genieten tijdens de beste periode in het jaar (mei/juni/juli). Visservice begeleidt u de gehele week en samen vissen wij de ons bekende en beste stekken af en geven tips wat betreft de juiste vismethodes om al die kanjers aan de schubben te komen. Na daar jaren te hebben gevist met groepen zijn wij goed op de hoogte van de juiste stekken en technieken, en dat is ook belangrijk want ze “springen niet vanzelf de boot in”. 

Een goed warmtepak of in iedere geval waterdichte kleding en schoeisel is zeer aan te raden.
 

Onderstaande foto's konden wij niet overslaan en ook al zijn het niet allemaal mega kanjers… ze zitten er wel. Heilbotten tot 60 kilo maar ook Zeeduivel en Zeewolf. Ook flink uit de kluit gewassen platvissen, Wijting, Schelvis of die zo zeer begeerde zeeforel of Atlantische wilde Zalm kan er gevangen worden.... hopelijk door uzelf!!!!! 

 

  Indien u serieuze interesse heeft in een visvakantie naar Vevang is een zelf vervaardigde DVD ,op aanvraag, kosteloos verkrijgbaar.


Visservice vindt dat u deze locatie niet mag missen en is het enige visreisbureau die deze prachtige stek aanbiedt in Nederland.

*Ook voor deze locatie gelden de op de homepage vermelde garantiebepalingen.

Informeer naar de mogelijkheden en we adviseren u graag.

E-mail; info@devriesboomverzorging.nl   tel ;0615877076
 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Kaart
Opbellen
E-mail