Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

       Visservice nieuws,

Bovenstaande foto is vriend Willem met een flinke Doornhaai die soms een plaag kunnen zijn maar, alhoewel beschermd, alles opvreten wat hun voor de bek komt. Dus ook ons aasje voor de Heilbot of Lom. We proberen ze niet te vangen.....moet toch niet gekker worden!!!

2018 is reeds begonnen en we hopen dat dit jaar weer veel mooie vissen in boot zal brengen. Bij deze wensen wij een ieder alsnog een visrijk jaar.

Er zijn nog maar 5 plaatsen open voor sportvissers die interesse hebben om een weekje in Vevang te komen vissen en dat dit nu net de week is met daarin de langste dag maakt deze week extra bijzonder. Met een beetje knap weer zit u rond middernacht in uw boot in de zon te vissen en donker wordt het dan helemaal niet meer.  Mooier kun je het niet eens bedenken!!!! Als u dit een keer wil meemaken neem dan contact op met Visservice en gaan we dat voor u regelen.

Dit zijn de laatste plaatsen voor heel 2018 dus wacht niet te lang met reageren.
11-11-2017

Jaarlijks organiseert Visservice de inmiddels bekende contact/meetingavond voor alle sportvissers die met Visservice in 2018 gaan vissen in Noorwegen (Vevang). Voor het seizoen 2018 gaan we dat dit jaar doen bij LIV Outdoors op het adres Stormhoek 24 in Zaandam. De aanvang van deze avond is op 14 maart 2018 om 19.00 uur en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Deze avond is tevens de laatste mogelijk om u nog aan te melden voor deelname voor de visvakanties die Visservice organiseert maar veel beschikbare plaatsen zullen er tegen die tijd niet meer zijn. De inmiddels bekende hengelsportjournalist en culinair specialist van ons lijfblad de Zeehengelsport John Willems van Visling.nl  luistert deze avond op met een workshop vis-fileren en aan het eind van de avond kan iedereen een zakje vakkundige gefileerde vis mee naar huis nemen. Het gehele team van Visservice is aanwezig om u over van alles te informeren zodat een ons bekende kreet uit Vevang "had ik dat maar geweten" niet meer (vaak) zal klinken. LIV Outdoors is de grootste hengelsport/outdoorwinkel in Noord Holland en de eigenaar heeft deze avond  speciale aanbiedingen voor u wat betreft molens en andere hengelsport artikelen die u in Noorwegen nodig zal hebben. Deze altijd gezellige avond (60 sportvissers samen met allemaal een vliegticket in hun broekzak) wordt altijd druk bezocht en u kunt dan ook uw medevissers van uw week in Noorwegen ontmoeten. De koffie is gratis en staat voor u klaar.! Wij hopen u te zien op 14 maart!!!!

Anthony, Dick, Olaf en Reier

Team Visservice int.