Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

      En....we zijn weer terug!!!

Na 9 weken aanwezig te zijn geweest in Vevang in Noorwegen weer thuis.

We hebben mooi weer gehad tot de laatste week. Deze week was het nat en koud en viel er zelfs op 2 juli sneeuw in de bergen en werd er een pas afgesloten. We hebben van alles gevangen en ook grote vissen tot kabeljauwen van 112 cm aan toe. Heilbotten en pollakken waren er zat en als laatste nog een zeewolf die we, opmerkelijk genoeg, in alle 8 weken nog niet hadden gevangen. Alle gasten blij en komen in 2020 allemaal weer terug naar Vevang.

Bij deze een ieder bedankt en op naar 2020!!!!                                    En.....we zijn op reis!!!!!

Visservice is vanaf 2 mei tot 14 juli in Noorwegen om onze gasten te verzorgen en te gidsen. Pas na 14 juli kunnen wij u met onze webshop weer van dienst zijn. Wil u weten wat Visservice in Noorwegen  allemaal meemaakt....kijk dan op onze Facebook pagina voor het dagelijks verslag. 

 

 

                meeting/contactdag Vevang 2019.


 Jaarlijks organiseert Visservice een contactavond of meeting-dag voor al degenen die dat jaar hebben geboekt voor een geheel verzorgde visvakantie naar Vevang in Noorwegen. Dit meestal in een cafe' of bij een bevriende hengelsport-winkelier die daar zijn bedrijf voor openstelde. John Willems gaf dan een workshop in het fileren van vis met zijn bedrijf Visling.nl. Dit jaar gaan we het eens anders doen!!!

Visservice nodigt een ieder uit op de Visma van het voorjaar 2019!!!

 

Komend jaar bestaat het grootste deel van al onze gasten uit veelal vaste deelnemers en deelnemers aan vorige edities. Zij hebben Visling ondertussen al vaker gezien en daarom hebben wij iets nieuws bedacht. Ook is Rotterdam centraal gelegen voor alle deelnemers die vanaf den Helder tot Belgié vandaan komen.

 

Het plan is om op de zondag (10 maart 2019)  van het Visma-weekend van 10.30 uur tot 12.00 uur aanwezig te zijn op de horeca-afdeling tussen de twee expositie-hallen. Iedereen die heeft geboekt voor 2019 krijgt op vertoon van entreekaart deze kosten door Visservice vergoed. Wij zorgen voor de nodige informatie en de koffie is gratis. Wat wil men nog meer....eerst even "fishtalk", dan alle info en daarna in grootste "hengelsportwinkel van Nederland" de nodige hengelsportmaterialen te kunnen aanschaffen. Verdere informatie komt nog naar u toe in de vorm van de jaarlijkse nieuwsbrief. Wij hopen daar zoveel mogelijk deelnemers aan 2019 te ontmoeten.

Reier/Anthony en Dick

Team Visservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Weer terug uit de Boknafjorden ..........HAAIEN en ROGGEN. !!!!!!!


 Sinds 1 oktober zijn wij weer terug na 14 dagen vissen in de Boknafjorden ten westen van Stavanger. De weersomstandigheden waren uitermate slecht en maakte dat wij de goeie stekken niet konden bevissen laat staan bereiken. Zelfs de resten van de orkaan Florence bleven ons niet bespaard en knalde met volle kracht over het fjord. Hierdoor waren wij gebonden aan oppertjes achter eilanden en in baaien en ontstond er een hele andere visserij dan we aanvankelijk van plan waren. Deze keer geen mooie kabeljauwen maar daarvoor in de plaats kanjers van stekelroggen en grote schollen. De Pollakken deden het prima en daar werden er veel van gevangen. Veel Makreel in het fjord en de massaal aanwezige Doornhaaien waren soms gewoon een plaag. Nog een paar mooie lengen en dat was het eigenlijk wel. Je kunt er gewoon niets aan doen als de regen met bakken uit de hemel valt en de wind over het water giert. Gelukkig was het erg gezellig op deze momenten met de aanwezige gasten en ook de eigenaar van het geheel (Kristoffer en Mette) wist ons wel bezig te houden met een heerlijke buffet en de nodige borrels.

Samengevat: spannende 2 weken met andere vangsten dan gewoonlijk, gezellig, stormachtig maar........zeker de moeite waard.!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vevang 2018 .....meer dan geslaagd!!!!


Sinds een paar weken weer terug uit Noorwegen waar wij 8 weken lang 64 sportvis-gasten hebben ontvangen. Al deze heren en dame hebben een geweldige tijd gehad en op 1 week na allemaal prima weer mogen beleven. Wat is er zoal gevangen?

Een flink aantal heilbotten, veel kleine lengen (het fjord zat er dit jaar helemaal vol mee) maar toch ook een paar mooie meter plussers, kanjer Kabeljauwen, Lommen, Stekelroggen,Pollakken,Zeewolven, Scharren en Schollen, een echte wilde zalm, Zeeforellen, Heek, enz enz. Alle weken was het  super gezellig en veel van de deelnemers kennen elkaar ondertussen maar ook voor degene die voor het eerst daar aanwezig waren was het leuk en gemoedelijk. We hadden mooie boten en geen problemen daarmee gehad. Vele hebben al weer laten weten dat ze in 2019 weer van de partij willen zijn en dat geeft alleen maar aan dat het goed bevallen is. Visservice is dan weer vanaf half mei tot half juli aanwezig dus mocht u na dit te hebben gelezen ook interesse hebben is een geheel verzorgde visvakantie naar onze superstek Vevang?....laat het tijdig weten want de eerste 26 aanmeldingen staan al in "de boeken". In oktober ga ik de mensen plaatsen in de weken die hun voorkeur hebben en wordt de keuze al wat minder. Maar......eerst naar de Boknafjorden in september en de verwachtingen zijn weer hoog alsook de animo!!!!! Later daar meer over of volg Visservice op Facebook!!!


Anthony, Dick, Olaf en Reier

Team Visservice
          Grote opkomst op contactavond en plaatsen Vevang 2019. 


Op 14 maart j.l was er weer de jaarlijkse contactavond voor alle vissers die komend jaar een visvakantie hadden geboekt bij Visservice. De opkomst was erg hoog en snel geteld waren er 60 personen aanwezig ondanks een flink aantal afmeldingen i.v.m de heersende griepgolf. Veel interesse in de workshop van John Willems die een ieder liet zien hoe je nou precies het beste kon fileren (flinderen) en het snijden van aasvis. Verzorging was optimaal door LIV outdoors verzorgd en het was, net als voorgaande jaren, weer super gezellig. Bij deze dank voor alle aanwezige die soms van ver moesten komen.

Na overleg met Noorwegen staan vanaf heden ook weer de beschikbare plaatsen voor 2019 vermeldt. Mocht u interesse hebben in een All-in visvakantie kijk dan of u datum er ook bij staat. Je kunt je niet vroeg genoeg aanmelden want de plaatsen zijn tot 8 personen per week beperkt.               Boknafjorden weer in programma Visservice opgenomen.    

Op verzoek van vele sportvissers die in het verleden al eens of meerder keren hebben gevist in de Boknafjorden nabij Stavanger en...... omdat ik het zelf ook een superstek vind om daar in het najaar te vissen....... is deze locatie wederom in het visreisaanbod van Visservice opgenomen voor 2018. 

Dat de animo daarvoor erg hoog was bleek wel door het grote aantal aanmeldingen voor deze locatie de afgelopen dagen. Deze makkelijk bereikbare stek (binnen 4 uur van Schiphol tot in uw bootje) is toch voor vele een geweldige visstek met een overvloed aan (vis)mogelijkheden. De vis-rijkdom aan soorten, het gericht kunnen vissen op tarbot en Stekelrog, de absolute beste plek om grote Lengen te kunnen vangen, de bekende Schollenplaat in de buurt en, uiteraard, de optimale verzorging van Visservice zijn de sterkste punten van deze mooie visgronden in het Zuid-westen van Noorwegen. Kijk op de knop BOKNAFJORDEN hier op de site en onder knop BESCHIKBARE PLAATSEN kunt u zien of en hoeveel plaatsen er nog open staan voor deelname.

Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar dus als u daar (weer) eens uw "lijntje wil nat maken" wacht dan niet te lang om uw aan te melden.

Dichterbij het viswater kun je toch niet verblijven aan de BOKNAFJORDEN!   Riant onderkomen in een groot appartement en een optimale verzorging. Om 10.00 uur in het vliegtuig en om 14.00 komen de eerste vissen in de boot.

geplaatst 05-02-2018


           


       Visservice nieuws,

Bovenstaande foto is vriend Willem met een flinke Doornhaai die soms een plaag kunnen zijn maar, alhoewel beschermd, alles opvreten wat hun voor de bek komt. Dus ook ons aasje voor de Heilbot of Lom. We proberen ze niet te vangen.....moet toch niet gekker worden!!!

2018 is reeds begonnen en we hopen dat dit jaar weer veel mooie vissen in boot zal brengen. Bij deze wensen wij een ieder alsnog een visrijk jaar.

Er zijn nog maar 5 plaatsen open voor sportvissers die interesse hebben om een weekje in Vevang te komen vissen en dat dit nu net de week is met daarin de langste dag maakt deze week extra bijzonder. Met een beetje knap weer zit u rond middernacht in uw boot in de zon te vissen en donker wordt het dan helemaal niet meer.  Mooier kun je het niet eens bedenken!!!! Als u dit een keer wil meemaken neem dan contact op met Visservice en gaan we dat voor u regelen.

Dit zijn de laatste plaatsen voor heel 2018 dus wacht niet te lang met reageren.
11-11-2017

Jaarlijks organiseert Visservice de inmiddels bekende contact/meetingavond voor alle sportvissers die met Visservice in 2018 gaan vissen in Noorwegen (Vevang). Voor het seizoen 2018 gaan we dat dit jaar doen bij LIV Outdoors op het adres Stormhoek 24 in Zaandam. De aanvang van deze avond is op 14 maart 2018 om 19.00 uur en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Deze avond is tevens de laatste mogelijk om u nog aan te melden voor deelname voor de visvakanties die Visservice organiseert maar veel beschikbare plaatsen zullen er tegen die tijd niet meer zijn. De inmiddels bekende hengelsportjournalist en culinair specialist van ons lijfblad de Zeehengelsport John Willems van www.Visling.nl  luistert deze avond op met een workshop vis-fileren en aan het eind van de avond kan iedereen een zakje vakkundige gefileerde vis mee naar huis nemen. Het gehele team van Visservice is aanwezig om u over van alles te informeren zodat een ons bekende kreet uit Vevang "had ik dat maar geweten" niet meer (vaak) zal klinken. LIV Outdoors is de grootste hengelsport/outdoorwinkel in Noord Holland en de eigenaar heeft deze avond  speciale aanbiedingen voor u wat betreft molens en andere hengelsport artikelen die u in Noorwegen nodig zal hebben. Deze altijd gezellige avond (60 sportvissers samen met allemaal een vliegticket in hun broekzak) wordt altijd druk bezocht en u kunt dan ook uw medevissers van uw week in Noorwegen ontmoeten. De koffie is gratis en staat voor u klaar.! Wij hopen u te zien op 14 maart!!!!

Anthony, Dick, Olaf en Reier

Team Visservice int.

                         

Kaart
Opbellen
E-mail