Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


PRIJSINDICATIE Visreizen

8 daagse geheel verzorgde visreis naar Denemarken (afhankelijk van groepsgrootte en uw wensen) met Visservice International, Prijs in overleg

€1299,00 (All-inclusief + vliegticket en transfers)

8 daagse geheel verzorgde all inclusive visvakantie naar Noorwegen VEVANG €1349,00  (All-inclusief + vliegticket en transfers) (max 8 personen) . De weken lopen bij ons in 2018 van vrijdag tot vrijdag !!!

 

2018 Vevang;
Vevang

18 mei t/m 25 mei

 VOL

Vevang

 25 mei t/m 1 juni

 VOL  ( Noord west 9)

Vevang

1 juni t/m 8 juni

 VOL

Vevang

8 juni  t/m  15 juni

  VOL

Vevang

 15 juni t/m 22 juni

 5 pl beschikbaar

Vevang

22 juni t/m 29 juni

 vol 

Vevang

29 juni t/m 6 juli

3 pl beschikbaar
* laatst bijgewerkt op 10-1-2018
Voor bovenstaande periode zijn er al boekingen gaande. Voor het exact aantal beschikbare plaatsen belt u dus snel … met visservice.nl 06-20361804.

Boek op tijd want VOL is ook echt VOL !!!  

*Voor onze locaties gelden de op de homepage vermeldde garantiebepalingenVanwege de grote belangstelling voor de visvakanties van visservice hebben wij alvast voor 2018 de nodige boekingen en opties staan. Boek tijdig want de beschikbare plaatsen zijn beperkt..
De reizen naar Denemarken vinden hoofdzakelijk plaats in de maanden september en oktober. Vissen op tarbot, kanjer-schollen, kabeljauw vissen op Langeland of  zeeforel langs de kust van Funen. 

Zeer geschikt voor kleinere groepen.
Indien men kiest voor een vliegreis naar Noorwegen, verzorgt VISSERVICE de vliegtickets van Amsterdam naar of Molde Airport of Kristiansund (Kvernberget airport) en vandaar de transfer naar de plaats van bestemming.

SERVICE staat bij ons hoog in het vaandel en het team van VISSERVICE zal er alles aan doen om uw visvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken maar er is één ding dat wij niet in de hand hebben en dat is gezelligheid. VISSERVICE vraagt u daar zelf zorg voor te dragen.

Wees niet bevreesd……….het is al die andere ook “uitermate” goed gelukt!!!!!!!!


Goede vangst.