Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


PRIJSINDICATIE Visreizen

8 daagse geheel verzorgde visreis naar Denemarken (afhankelijk van groepsgrootte en uw wensen) met Visservice International, Prijs in overleg

€1299,00 (All-inclusief + vliegticket en transfers)

*8 daagse geheel verzorgde all inclusive visvakantie naar Noorwegen in 2019 VEVANG €1370,-  (All-inclusief + vliegticket en transfers) (max 8 personen) . De weken lopen bij ons in 2019 van vrijdag tot vrijdag !!!

* 8 daagse all-in visvakantie inclusief vliegticket,transfer Boknafjorden van Zaterdag tot Zaterdag ...1295,- 

 


 

 

Locatie Boknafjorden is tot nader bericht, vooralsnog, niet beschikbaar. Reden is verbouwing aldaar en beschikbaarheid van veilige en goede boten.

 -----------------------------

VEVANG 2019                               

Voor bovenstaande periode zijn er al boekingen gaande. Voor het exact aantal beschikbare plaatsen belt u dus snel … met visservice.nl 06-20361804.

Boek op tijd want VOL is ook echt VOL !!!  

*Voor onze locaties gelden de op de homepage vermeldde garantiebepalingen
------------------------------------

Vrijdag 10 tot 17 mei        

Vrijdag 17 tot 24 mei

Vrijdag 24 mei tot 31 mei

Vrijdag 31 mei tot 7 juni

Vrijdag 7 juni tot 14 juni

Vrijdag 14 juni tot 21 juni

Vrijdag 21 juni tot 28 juni

Vrijdag 28 juni tot 4 juli

 ------------------------------------------

1 plaats vrij

Volgeboekt

Volgeboekt

 plaatsen vrij

plaatsen vrij

Volgeboekt

2 plaatsen vrij

2 plaatsen vrij

Vanwege de grote belangstelling voor de visvakanties van visservice hebben wij alvast voor 2019 de nodige boekingen en opties staan. Boek tijdig want de beschikbare plaatsen zijn beperkt tot 8 plaatsen per week. Visservice is in 2019 van 10 mei tot 5 juli in Vevang aanwezig. U kunt zich daar vanaf nu al voor aanmelden.


*Laatst bijgewerkt 25- okt-2018
De reizen naar Denemarken vinden hoofdzakelijk plaats in de maanden september en oktober. Vissen op tarbot, kanjer-schollen, kabeljauw vissen op Langeland of  zeeforel langs de kust van Funen. 

Zeer geschikt voor kleinere groepen.
Indien men kiest voor een vliegreis naar Noorwegen, verzorgt VISSERVICE de vliegtickets van Amsterdam naar of Molde Airport of Kristiansund (Kvernberget airport) en/of Stavanger vandaar de transfer naar de plaats van bestemming.

SERVICE staat bij ons hoog in het vaandel en het team van VISSERVICE zal er alles aan doen om uw visvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken maar er is één ding dat wij niet in de hand hebben en dat is gezelligheid. VISSERVICE vraagt u daar zelf zorg voor te dragen.

Wees niet bevreesd……….het is al die andere ook “uitermate” goed gelukt!!!!!!!!


Goede vangst.