Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


PRIJSINDICATIE Visreizen

8 daagse geheel verzorgde visreis naar Denemarken (afhankelijk van groepsgrootte en uw wensen) met Visservice International, Prijs in overleg

€1299,00 (All-inclusief + vliegticket en transfers)

*8 daagse geheel verzorgde all inclusive visvakantie naar Noorwegen in 2020 VEVANG €1370,-  (All-inclusief + vliegticket en transfers) (max 8 personen) . De weken lopen bij ons in 2020 van vrijdag tot vrijdag !!! 

 

Vevang 2020

 

 

Vrijdag 8 mei  tot 15 mei               


6 plaatsen beschikbaarVrijdag 15 mei tot 22 mei

3 plaatsen beschikbaar  (2 in optie)


vrijdag 22 mei tot 29 mei

Vol geboekt


vrijdag 29 mei tot 5 juni

Vol geboekt ZW9


Vrijdag 5 juni tot 12 juni

Volgeboekt


Vrijdag 12 juni tot 19 juni

Vol geboekt


Vrijdag 19 juni tot 26 juni

Vol geboekt


Vrijdag 26 juni tot 3 juli

 vol geboekt

      Voor bovenstaande periode zijn er al boekingen gaande. Voor het exact aantal beschikbare plaatsen belt u dus snel … met visservice.nl 06-20361804.

Boek op tijd want VOL is ook echt VOL !!!  

*Voor onze locaties gelden de op de homepage vermeldde garantiebepalingen


 
Vanwege de grote belangstelling voor de visvakanties van visservice hebben wij alvast voor 2020 de nodige boekingen en opties staan. Boek tijdig want de beschikbare plaatsen zijn beperkt tot 8 plaatsen per week. Visservice is in 2020 van vrijdag 8 mei tot 3 juli in Vevang aanwezig. U kunt zich daar vanaf nu al voor aanmelden.


*Laatst bijgewerkt 14-11-2019
De reizen naar Denemarken vinden hoofdzakelijk plaats in de maanden september en oktober. Vissen op tarbot, kanjer-schollen, kabeljauw vissen op Langeland of  zeeforel langs de kust van Funen. 

Zeer geschikt voor kleinere groepen.
Indien men kiest voor een vliegreis naar Noorwegen, verzorgt VISSERVICE de vliegtickets van Amsterdam naar of Molde Airport of Kristiansund (Kvernberget airport) en/of Stavanger vandaar de transfer naar de plaats van bestemming.

SERVICE staat bij ons hoog in het vaandel en het team van VISSERVICE zal er alles aan doen om uw visvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken maar er is één ding dat wij niet in de hand hebben en dat is gezelligheid. VISSERVICE vraagt u daar zelf zorg voor te dragen.

Wees niet bevreesd……….het is al die andere ook “uitermate” goed gelukt!!!!!!!!


Goede vangst.
 
  


 


Kaart
Opbellen
E-mail