Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


                                    Gastenboek

   


gastenboek
Wat vond men van Visservice
Gastenboek van de site van VISSERVICE.html (18.36KB)
gastenboek
Wat vond men van Visservice
Gastenboek van de site van VISSERVICE.html (18.36KB)

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
jan egbert riezebos
09-07-17 21:06:54
weer een hele leuke week gehad bij reijer en dick veel gelachen lekker gegeten en ook nog gevist met veel windt dan is zoon fjord toch wel fijn. een terug reis van ruim 2 dagen en half europa is wel wat minder. maar een maal thuis ben je dat al snel vergeten
Hennie Nieuwenhuis
04-07-17 18:47:09
Hallo mannen van Visservice ik ben weer thuis dat is echt afkicken, wat was het weer leuk en goed eten en drinken, was weer top en toch ook nog leuk vis gevangen super die twee weken Vevang en leuke mensen om ons heen dus ook veel gelachen echt vakantie gr Hennie.
EVERYTHING IS HONKYDORY.
Martijn Willeboer
29-06-17 22:00:38
Geweldige week gehad vorige week in vevang mooi kunnen vissen en elke dag super lekker gegeten bij chefkoks reier en Dick
Kortom top week gehad in Noorwegen niks op aan te merken en zeker een aanrader!!
Rik Hemert van
18-06-17 14:15:34
Heerlijke visweek gehad. Geen records dit jaar voor ons maar de schitterende omgeving en de uitstekende service van Reijer en Dicky zorgden weer voor een onvergetelijke week. Super bedankt mannen. Ook Toon en Co bedankt voor de gezelligheid.

Rik
Toon Toon Croonenberg
18-05-17 19:02:34
6-13 mei 2017
met nog 6 medevissers gastvrij ontvangen in Vevang.
Piet Chris Robert Stephan Anthony en Toon moesten het gaan doen. Ondanks koude wind in het begin en enkele zeer mooie dagen bleef het gebied beperkt tot de fjord. Dit was geen straf. Deze week werd er wisselend goed gevangen. Zelfs avonden werden gebruikt . Samengevat: een voor mij leerzame week onder het toeziend oog van Anthony leverde heel wat variaties aan vis. Vooral lof voor de creatieve en lekkere maaltijden van Reier.Voor herhaling zeker vatbaar.
Tonen: 5  10   20
Bent u benieuwd naar de ervaringen en meningen van sportvissende vakantiegangers die u voor zijn geweest?  Klik dan op bovenstaande brief (widget).

Visservice past geen selectie toe m.b.t. de geplaatste berichten.

Visservice vraagt u ook te reageren in dit gastenboek na thuiskomst van een super visvakantie.                       Maar wat dacht u zelf ?.......dit is toch super!!!