Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

      De materialen die wij gebruiken en u nodig heeft.  


 

U kunt bij Visservice ter plaatse hengels huren want om die mee te nemen is lastig en vooral duur.

Molens en reels kunt het beste zelf meenemen maar wij hebben daar ook nog wel" een paar" molens te huur/te koop. Visservice vraagt geen borg of verzekering maar hanteert het motto .."brokken is dokken".

Vlakbij ons huis aan de haven is nog een hengelsportafdeling binnen een Cóóp supermarkt waar het één en ander te koop is maar wel tegen Noorse prijzen.

Visservice zelf heeft een "mobiele hengelsportzaak" mee dus als u iets te kort komt dan hebben wij dat voor u beschikbaar.


Wat gebruiken wij daar aan hengels en molens en hebben wij in de verhuur voor u?

Boothengels tot max 30 pond.

 

Spinhengels met een werpgewicht van 50 gram en van 80 tot 100 gram. Merken; Daiwa,Penn, ABU, Savagegear, enz, enz.

Molens; molens in de 3000 tot 5000 serie en alle merken zijn goed.

 Reels:  die wij gebruiken zijn meestal baitcasterreels of lichte bootreels. U vist niet dieper dan 100 meter en zeker niet met zware gewichten. Daarom zijn die grote reels vaak overbodig.

 Dyneemalijnen: Berkley 0.10 mm Fireline 14 kilo/ Spiderwire 00,14 mm gebruiken wij meestal maar alle andere merken zijn ook prima maar ga niet te dik.

Pilkers; vanaf 50 gram tot maximaal 150 gram. Alle modellen zijn goed maar vooral de bekende Bananenpilker doet het goed.

Shads; Met loodkoppen van 15 tot 70 gram en shads in de maat 17 cm zijn goed. Kleuren die het prima doen zijn rood/oranje, zwart/blauw en salt en pepper kleur.


Haken; alle maten ...klein voor de scharren en flinke voor de grote vissen zoals kabeljauw en heilbot.

Lood; laat U dat maar thuis want Visservice heeft voldoende in alle soorten en gewqichten in de "shop" en u betaald alleen het lood wat in het fjord is achtergebleven.Onderlijnen; Uiteraard de * Krijnlijn maar ook gewone makreel en haringlijntjes zijn goed bruikbaar. Alle ander onderlijnen/systemen maken wij samen met u ter plaatse.'

TIP; Neem zelf een molen of reel mee. Visservice verhuurt deze zelf ook maar eigenlijk alleen in het geval dat uw molen bezwijkt onder al dat geweld van die grote vissen of ,en daar sneuvelen de meeste molens mee, vast aan de bodem blijft zitten. 

Op de Visservice-meeting krijgen alle deelnemers uitgebreide info over wat u nodig heeft om daar zo succesvol mogelijk te kunnen vissen.


nieuwe winkel
Onze "mobiele hengelsportzaak" ter plaatse
nieuwe winkel.doc (24.5KB)
nieuwe winkel
Onze "mobiele hengelsportzaak" ter plaatse
nieuwe winkel.doc (24.5KB)